Nieuws

Kijk op onze Facebookpagina voor het allerlaatste nieuws:

Zaterdag 9 Maart clubdag thema "Negative space"

Ben je nieuwsgierig, kom dan gezellig langs of doe mee.

Airbrushshow 6 & 7 April 2019 Rosmalen.

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Airbrushbeurs in Rosmalen kom je ook even kijken. er valt weer genoeg te zien.


De eerste clubdag van 2019...

26 januari a.s. is de eerste clubdag van 2019. Wil je lid worden? of wil je een keer komen kijken? Dan is dit de meest geschikte dag om kennis te maken! We beginnen aan een gezamenlijk thema. Dus je kunt gezellig meedoen of met je eigen werk aan de slag. Misschien heb je zelf al iets gemaakt en wil je dit laten zien? Alles kan.

De Airbrushclub wenst iedereen fijne feestdagen en ziet iedereen graag weer in januari 2019!!

Airbrushshow project: 'Strand'

Dit thema is gekozen omdat hierin voor ieder lid wel iets te verzinnen is. Denk bijvoorbeeld aan een reflecterende zonnebril, onderwaterwereld, cartoon, koraal, schelpen, water, of gewoon lekker in de zon liggen met je tenen in het zand...

Heb je al een mooi plaatje of ben je al begonnen? Neem deze dan mee met de ondergrond waarop je wilt werken. In januari gaan we er gezamenlijk mee aan de slag! (Maximale grootte voor werkstukken die we mee kunnen nemen naar de beurs is A2 formaat!) Zet 'm op!


Kerst 2018... wat was je weer gezellig!


3 november - Clubdag met thema 'Houtstructuur'

Met één sjabloon, wat verf en een schuurpapiertje gingen we aan de slag. Met de uitleg erbij leek het allemaal zo simpel, maar het is nog best lastig om een mooi houtmotiefje op papier te zetten... Verschillende technieken kwamen aan bod... leuk en leerzaam!


22 september - Clubdag met thema 'Waterdruppel'

Een leerzame dag met leuke resultaten...


Clubdag 26 Mei 2018 - Special guest: Pieter Snijders/Bold statements

Impressie
Impressie

Dit jaar was ontwerper, illustrator, letteraar en signpainter Pieter Snijders te gast om ons tekst en uitleg geven over layout en typografie. wat werkt wel en wat niet. Wat is een goede leesbare layout en welke lettertypes en welke kleuren gebruik je voor welk onderwerp. Na deze uitleg kon ieder zijn eigen logo ontwerpen en eventueel op een paneeltje schilderen. De workshop is goed bezocht en was erg leerzaam!

Wil je een idee krijgen wie Pieter Snijders is bekijk dan zijn website van Bold Statements. https://www.bold-statements.com/


Airbrushshow - 7 en 8 april 2018 - Rosmalen

De Airbrushclub was ook weer te vinden in Rosmalen op de Airbrushshow. Veel bekende airbrush-artiesten uit binnen- en buitenland en dit jaar voor het eerst een breed scala aan Pinstriping en Body Paint. Voor ieder wat wils!


10 maart 2018 - 'Vrij werk'

De volgende clubdag staat alweer voor de deur! 10 maart a.s. is er weer 'vrij werk'.

Dit is een perfecte dag om kennis te maken met de airbrushclub! Iedereen mag binnenlopen met vragen, tips en ideeën of om je werk te laten zien! Als je momenteel met een werk bezig bent kun je er op deze dag mee aan de slag.


Gerrit van Laar

In juni dit jaar overleed na een korte ziekteperiode onze voorzitter, Gerrit van Laar. Gerrit was één van de eerste leden van de club en sinds 2012 voorzitter. Met zijn donkerbruine stem een bekende op de club en op de Airbrushshow in Rosmalen. We hopen de club op positieve wijze te kunnen voortzetten. Werk van Gerrit vindt je hier.

Gerrit
Gerrit

Is het geen plaatje?

Ons nieuwe logo is een feit! Dit mooie ontwerp is gemaakt door Marc Fleer en lag al een tijdje op de plank... Zonde. Hoog tijd om het nu écht te introduceren!


Airbrushshow Rosmalen - 8 & 9 april 2017

De airbrushshow vond dit jaar plaats in april. Dit was nogal kort dag omdat de vorige show in oktober was, maar het is toch gelukt om samen een mooie stand in te richten en ook om iets nieuws te laten zien!


Clubdag 24 maart 2017 - Special Guest: Martijn Krabman

Martijn Krabman gaf ons een workshop 'Lettering'. Zelf aan de slag met pinstripe-penseel en bijvoorbeeld brons-poeder om een letter te maken. Veel verrassende tips en leuke resultaten.Voor iedereen een geslaagde dag!


Kerst 2016

Aah lekkere kerstkransjes, kerststol en gezellige muziek... En bij de airbrushclub maken we zelf onze kerstballen... beetje breekbaar die dingen.. dat wel!