Nieuws

Kijk op onze Facebookpagina voor het allerlaatste nieuws:

De eerste clubdag van 2018...

27 januari a.s. is de eerste clubdag van 2018. Wil je lid worden? of wil je een keer komen kijken? Dan is dit de meest geschikte dag! Er is een gezamenlijk thema: 'Handen'. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om met je eigen werk aan de slag te gaan.


Gezamenlijk beursproject: 'Handen'

Dit thema is gekozen omdat dit vaak als 'lastig' wordt ervaren door airbrushers. Handen zijn divers: er zitten poriën op, haartjes, aderen, noem maar op! Heb je al een mooi plaatje? Neem deze dan mee met de ondergrond waarop je wilt werken. op 27 januari gaan we er gezamenlijk mee aan de slag! (Maximale grootte voor werkstukken die we mee kunnen nemen naar de beurs is A2 formaat!)


Clubdag 26 Mei 2018 - Special guest: Pieter Snijders/Bold statements

Dit jaar komt ontwerper, illustrator, letteraar en signpainter Pieter Snijders ons tekst en uitleg geven over layout en typografie. wat werkt wel en wat niet. Wat is een goede leesbare layout en welke lettertypes en welke kleuren gebruik je voor welk onderwerp. Na deze uitleg gaat ieder zijn eigen logo ontwerpen en eventueel op een paneeltje schilderen.

Wil je een idee krijgen wie Pieter Snijders is bekijk dan zijn website van Bold Statements. https://www.bold-statements.com/


Airbrushshow - 7 en 8 april 2018 - Rosmalen

De Airbrushclub is ook weer te vinden in Rosmalen op de Airbrushshow. Veel bekende airbrush-artiesten uit binnen- en buitenland en dit jaar voor het eerst een breed scala aan Pinstriping en Body Paint. Voor ieder wat wils! Jij komt toch zeker ook even kijken? Diverse werken om inspiratie op te doen en leuke beursaanbiedingen zijn er volop!

Klik op de afbeelding:


Gerrit van Laar

In juni dit jaar overleed na een korte ziekteperiode onze voorzitter, Gerrit van Laar. Gerrit was één van de eerste leden van de club en sinds 2012 voorzitter. Met zijn donkerbruine stem een bekende op de club en op de Airbrushshow in Rosmalen. We hopen de club op positieve wijze te kunnen voortzetten. Werk van Gerrit vindt je hier.

Gerrit
Gerrit

Is het geen plaatje?

Ons nieuwe logo is een feit! Dit mooie ontwerp is gemaakt door Marc Fleer en lag al een tijdje op de plank... Zonde. Hoog tijd om het nu écht te introduceren!


Airbrushshow Rosmalen - 8 & 9 april 2017

De airbrushshow vond dit jaar plaats in april. Dit was nogal kort dag omdat de vorige show in oktober was, maar het is toch gelukt om samen een mooie stand in te richten en ook om iets nieuws te laten zien!


Clubdag 24 maart 2017 - Special Guest: Martijn Krabman

Martijn Krabman gaf ons een workshop 'Lettering'. Zelf aan de slag met pinstripe-penseel en bijvoorbeeld brons-poeder om een letter te maken. Veel verrassende tips en leuke resultaten.Voor iedereen een geslaagde dag!


Kerst 2016

Aah lekkere kerstkransjes, kerststol en gezellige muziek... En bij de airbrushclub maken we zelf onze kerstballen... beetje breekbaar die dingen.. dat wel!